Carpaccio wraps

Vicky van Dijk | Carpaccio wrap


Carpaccio wraps

Deze carpaccio wraps zijn echt het perfecte hapje om te serveren op een verjaardag, feestje of gewoonweg om jezelf lekker te verwennen. Je maakt ze echt binnen no-time en ze smaken echt heerlijkDe wraps zijn besmeerd met een pesto-mayonaise, met daarboven op de carpaccio, pijnboompitjes, rucola en parmezaanse kaas #LOVEIT. 

Vicky van Dijk | Carpaccio wrap

Carpaccio wraps

Print Recipe
Serves: 18 stuks Cooking Time: 40 minuten

Ingredients

  • 100 g carpaccio
  • 2 XL wraps
  • 2 el mayonaise
  • 2 tl pesto
  • 2 el pijnboompitten
  • handje rucola
  • handje fijn geraspte parmezaanse kaas
  • peper en zout
  • 18 kleine prikkers

Instructions

1

Verwarm de wraps als op de verpakking aangegeven staat en leg aan de kant tot gebruik.

2

Bak in een koekenpan de pijnboompitten goudbruin en leg aan de kant tot gebruik.

3

Meng in een schaaltje de mayonaise en pesto door elkaar tot alles goed gemengd is. Smeer aan 1 kant de wraps in met de pesto-mayonaise.

4

Verdeel de carpaccio over de wraps en strooi daarover heen de parmezaanse kaas, pijnboompitten en als laatste de rucola.

5

Rol de wraps strak op en verpak ze in aluminium of vershoudfolie en bewaar ze een minimaal een half uurtje in de koelkast. Zo worden de wraps mooi stevig.

6

Prik om ongeveer 2 cm een prikker in de wrap en snijd de wrap met een scherp mes in plakjes.


Heb jij dit recept gemaakt? Laat het mij weten via Instagram of Facebook met de hashtag #vickyvandijk of tag mij @vickyvandijk. Dat vind ik echt super leuk om te zien!

1 Comment

  • Reply
    Anja
    februari 26, 2019 at 17:29

    Jan ik die Carpaccio wrap als lunch gebruiken

  • Leave a Reply