Eiersalade

Zelfgemaakte eiersalade

Eiersalade is eigenlijk super makkelijk zelf te maken! Je moet enkel de eieren koken, in stukjes snijden en er mayonaise, kwark, kerriepoeder en bieslook bijvoegen. Dit moet je gewoon zelf een keer thuis proberen! Zelf voeg ik ook nog een beetje peper toe, voor een beetje pit. Dit recept kwam ik tegen toen ik het boek ‘Eet als een expert‘ aan het lezen was (één erg goed boek trouwens!). En sindsdien maak ik heel vaak voor in het weekend. Ik eet de eiersalade bijvoorbeeld een geroosterde boterham. Heerlijk!

Eiersalade

Print Recipe
Serves: ± 370 g Cooking Time: 30 minutes

Ingredients

  • 4 eieren, maat L
  • 2 el mayonaise
  • 2 el kwark
  • 2 el bieslook, fijngesneden
  • 2 tl kerriepoeder
  • evt. peper

Instructions

1

Kook de eieren min. 10 minuten tot ze hard gekookt zijn. Pel ze en snijd ze vervolgens in kleine stukjes.

2

Voeg alle ingrediënten in een kom en roer alles door elkaar. Breng eventueel op smaak met wat peper.

Notes

De eiersalade is in de koelkast ongeveer 3 dagen houdbaar.


Heb jij dit recept gemaakt? Laat het mij weten via Instagram of Facebook met de hashtag #vickyvandijk of tag mij @vickyvandijk. Dat vind ik echt super leuk om te zien!
 

No Comments

Leave a Reply