Eiwrap met avocado, hüttenkäse en kipfilet

Eiwrap met avocado, hüttenkäse en kipfilet

Dit is echt één van mijn favoriete gerechten om mee te lunchen! Zeker als je net een intensieve work-out heb gehad. Deze eiwrap is op smaak gebracht met basilicum en oregano, maar je kunt natuurlijk gerust variëren met de verschillende kruiden die jij in je kastje hebt staan!

Eiwrap met avocado, hüttenkäse en kipfilet

Print Recipe
Serves: 1 Cooking Time: 15 minutes

Ingredients

  • 2 eieren
  • ½ avocado
  • 2 el hüttenkäse
  • 2 plakjes kipfilet (evt. met bieslook)
  • 3 cherrytomaatjes
  • ¼ komkommer
  • handje basilicumblaadjes
  • 1 el oregano
  • peper en zout

Instructions

1

Zet alvast een pan op het vuur met een klontje boter er in. Zorg dat alles goed verdeeld is, anders krijg je hem er straks niet in één geheel uit.

2

Doe de eieren in een kommetje met een klein scheutje water. Voeg hieraan toe de oregano, peper en zout. Scheur of snijd de basilicumblaadjes in stukjes en voeg deze ook aan de eieren toe. Kluts alles goed door elkaar en doe het eimengsel in de pan en bak de wrap op laag vuur gaar.

3

Snijd ondertussen de avocado in blokjes en de cherrytomaatjes en komkommer in vieren.

4

Als de eiwrap gaar is, haal je het voorzichtig uit de pan en leg je het op je bord. Leg aan één kant de kipfilet met daar bovenop de avocado, cherrytomaatjes en komkommer. Vouw het dubbel en serveer direct!

Heb jij dit recept gemaakt? Laat het mij weten via Instagram of Facebook met de hashtag #vickyvandijk of tag mij @vickyvandijk. Dat vind ik echt super leuk om te zien!

No Comments

Leave a Reply