Monchou-kersen ijsjes met BonBonBloc Truffel Cacao

Monchou-kersen ijsjes met BonBonBloc Truffel Cacao

Met het zomerse weer op komst is het echt perfect om weer te beginnen met zelfgemaakte ijsjes! Super leuk om te maken en daarnaast ook heeel erg lekker #mjam! 

Voor deze variant heb ik gekozen om monchou met kersen & chocolade te combineren. En dat is echt een waanzinnig lekkere combi! Heerlijk voor een warme dag om even af te koelen, of omdat je er gewoon even zin in hebt! 

Monchou-kersen ijsjes met BonBonBloc Truffel Cacao

Print Recipe
Serves: 6 Cooking Time: 20 minuten + 3 uur wachttijd

Ingredients

  • 250 g Franse magere kwark
  • ± 200 g Hak Vlaaifruit kersen
  • 60 g monchou
  • 2 el poedersuiker
  • 4 blokjes Côte d'Or Truffel Cacao

Instructions

1

Mix in een kom de kwark, monchou en de poedersuiker goed door elkaar op de hoogste stand. Net zo lang tot er geen klontjes meer zijn. Zet aan de kant tot gebruik.

2

Smelt in een pannetje de blokjes Côte d'Or Truffel Cacao. Blijf goed roeren zodat de chocolade niet aanbrandt.

3

Vul nou de ijsvormpjes om de beurt met wat chocolade, kersen & monchou-kwark tot alles ijsvormpjes gevuld zijn. Zet de stokjes erin en zet de ijsvormpjes voor minimaal 3 uur in de vriezer tot alles goed bevroren is.


Heb jij dit recept gemaakt? Laat het mij weten via Instagram of Facebook met de hashtag #vickyvandijk of tag mij @vickyvandijk. Dat vind ik echt super leuk om te zien!

No Comments

Leave a Reply