Penne met truffelroomsaus, rucola en parmaham



Penne met truffelroomsaus, rucola en parmaham

Truffel is één van die vele ingrediënten waar ik echt dol op ben. Deze pasta is echt super makkelijk te maken maar smaakt echt heerlijk! Ideaal voor als je even snel wat lekkers op tafel wilt toveren. De saus is gemaakt van truffeltapenade, slagroom en wat peper en zout. Kies naar voorkeur voor een goede kwaliteit truffeltapenade. Giet de saus over de pasta, voeg de parmaham, verse rucola en parmezaanse kaas toe en je kunt aan tafel! #mjam

Penne met truffelroomsaus, rucola en parmaham

Penne met truffelroomsaus, rucola en parmaham

Print Recipe
Serves: 2 Cooking Time: 15 minuten

Ingredients

  • 200 g penne
  • 100 ml slagroom
  • 2 volle tl truffeltapenade
  • 4-6 plakjes parmaham
  • 2 handjes rucola
  • handje parmezaanse kaas
  • peper en zout

Instructions

1

Kook de penne volgens aanwijzingen op de verpakking gaar.

2

Verwarm de slagroom met 2 volle tl truffeltapenade in een pannetje voor 5 min. Roer goed door elkaar. Proef de saus en voeg eventueel naar smaak nog wat peper en zout toe.

3

Als de penne is gaar is en afgegoten voeg je hieraan toe de truffelroomsaus. Roer goed door elkaar.

4

Serveer met de rucola, parmaham en de parmezaanse kaas.


Heb jij dit recept gemaakt? Laat het mij weten via Instagram of Facebook met de hashtag #vickyvandijk of tag mij @vickyvandijk. Dat vind ik echt super leuk om te zien!
 

No Comments

Leave a Reply