Summer breakfast: yoghurt met mango-puree

Yoghurt met mango-puree

Dit is echt het perfect zomerse ontbijt! Heerlijk, licht zoet door de mango en fris tegelijker tijd. Serveer met granola en wat vers fruit on top. Love it! Wil je zelf granola maken? Probeer dan dit recept eens! Je kunt dit zomerse ontbijtje, naast mango, maken met elk soort fruit wat er momenteel in de schappen ligt. Pureer het fruit in de blender en verdeel het over de glaasjes. Serveer met wat yoghurt of kwark en granola! 

Summer breakfast: yoghurt met mango-puree

Summer breakfast: yoghurt met mango-puree

Print Recipe
Serves: 2 personen Cooking Time: 10 minuten

Ingredients

  • 1 mango
  • 350 g griekse yoghurt
  • 60 g granola
  • 6 aardbeien
  • evt. munt ter garnering

Instructions

1

Schil de mango en snijd het vruchtvlees eraf.

2

Stop het vruchtvlees in de blender en meng het tot één geheel. Voeg eventueel een heel klein beetje water toe als het mengsel te vast is.

3

Verdeel de mango-puree over 2 glazen en schep hier boven op de griekse yoghurt.

4

Snijd de aardbeien in stukjes en leg de helft op de yoghurt. Verdeel de granola over de glazen en garneer het met de overgebleven aardbeien en eventueel met blaadjes munt.

Notes

Extra nodig: blender


Heb jij dit recept gemaakt? Laat het mij weten via Instagram of Facebook met de hashtag #vickyvandijk of tag mij @vickyvandijk. Dat vind ik echt super leuk om te zien!

No Comments

Leave a Reply