Tosti met avocado, geitenkaas & mozzarella

Tosti met avocado, geitenkaas & mozzarella

Jaaaa! Deze tosti moet je echt eens een keer proberen! Het smeuïge van de avocado in combinatie met de gesmolten geitenkaas en mozzarella is echt goddelijk lekker. Doordat ik er cherrytomaatjes aan heb toegevoegd krijg je ook nog eens een lekkere fris-zoete smaak tussendoor, heerlijk! De tosti is enkel op smaak gebracht met 2 teentjes knoflook en wat peper. En meer heeft de tosti ook echt niet nodig. Deze tosti moét je echt een keer uitproberen! 

 

Tosti met avocado, geitenkaas & mozzarella

Print Recipe
Serves: 2 personen Cooking Time: 15 minuten

Ingredients

  • 4 boterhammen
  • 1 avocado
  • ½ mozzarella
  • 4 plakjes verse geitenkaas
  • 6 cherrytomaatjes
  • 1-2 teentjes knoflook
  • peper

Instructions

1

Ontdoe de avocado van de pit en schil. Prak de avocado in een schaaltje fijn met een vork.

2

Snijd de mozzarella in stukjes, pers de teentjes knoflook en voeg deze samen met de geitenkaas toe aan de avocado.

3

Prak alles nog één keer goed met je vork door elkaar en breng op smaak met peper.

4

Verdeel het avocado mengsel over 2 boterhammen. Snijd de cherrytomaatjes in vieren en leg deze bovenop het avocado mengsel.

5

Leg de 2 andere boterhammen er bovenop en bak de tosti in het tosti-apparaat goudbruin.

Notes

Extra nodig: tosti-apparaat


Heb jij dit recept gemaakt? Laat het mij weten via Instagram of Facebook met de hashtag #vickyvandijk of tag mij @vickyvandijk. Dat vind ik echt super leuk om te zien!

1 Comment

  • Reply
    Jacqueline
    augustus 8, 2018 at 16:57

    Sorry, om t te zeggen, maar ik vond t weinig smaak hebben.
    Ik zou t wel nog eens maken, maar dan met meer feta en misschien wat spek ertussen.
    Jacqueline

  • Leave a Reply