Butter chicken lasagne
Butter chicken lasagne
Ingredients
- 1 pak Butter Chicken saus van Tilda
- 400 g kipfilet
- ca. 6 lasagnebladen
- 200 g cherrytomaten
- 1 courgette
- 60 ml slagroom
- 1-2 tenen knoflook
- 1 tl fenegriek
- ½ tl chilipoeder
- ± 150 g geraspte jong belegen kaas
- ½ bol mozzarella
- peper
Instructions
Verwarm de oven voor op 200ºC en zet alvast een ovenschaal klaar.
Snijd de kipfilet in stukjes en bestrooi deze met wat peper. Verwarm wat olie of boter in een pan en bak hierin de kipfilet in 5 minuten kort aan.
Voeg de inhoud van de Butter Chicken saus toe. Roer goed door elkaar en voeg nu de geperste knoflook, slagroom, chilipoeder en fenegriek toe. Laat het geheel onder af en toe roeren zachtjes sudderen voor 10 minuten.
Snijd de cherrytomaten in vieren en voeg deze de laatste 5 minuten toe aan de pan.
Bouw nu de lasagne op door eerst een laagje saus op de bodem van de ovenschaal te verdelen, gevolgd door een enkele laag lasagnebladen. Herhaal dit totdat je kunt eindigen met een laag saus.
Bestrooi de bovenkant van de lasagne met geraspte kaas. Snijd de mozzarella in stukjes en verdeel deze over de kaas. Bak de lasagne in 30 minuten gaar.
Notes
Extra nodig: ovenschaal
Heb jij dit recept gemaakt? Laat het mij weten via Instagram of Facebook met de hashtag #vickyvandijk of tag mij @vickyvandijk. Dat vind ik leuk om te zien!
No Comments