Bladerdeeghapjes gevuld met paté & chorizo




Bladerdeeghapjes gevuld met paté & chorizo

Bladerdeeghapjes gevuld met paté & chorizo

1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren (1 stemmen, gemiddeld: 4,00 van de 5)
Laden...
Serves: 15 stuks
Cooking Time: 20 min. + 15 min. wachttijd

Ingredients

  • 5 plakjes bladerdeeg
  • 1 potje Argenta kip-salami spread (95 g)
  • 40 g salami
  • 1 ei
  • geraspte kaas en/of sesamzaadjes voor de bovenkant

Instructions

1

Verwarm de oven voor op 200 °C en bekleed de bakplaat alvast met bakpapier.

2

Haal de bladerdeeg plakjes uit de vriezer en laat deze een klein beetje ontdooien.

3

Snijd ondertussen de salami in stukjes en kluts alvast het ei los.

4

Snijd vervolgens de plakjes bladerdeeg elk in 3 stroken. Vul hierbij 1 kant met een tl Argenta kip-salami spread en leg er wat stukjes chorizo overheen. Vouw het bladerdeeg dicht en maak alle kanten dicht met behulp van een vork. Leg de hapjes op de bakplaat en herhaal tot je alle 15 hapjes hebt gevuld.

5

Besmeer de bovenkant van de hapjes in met wat los geklutst ei en bestrooi de bovenkant met wat geraspte kaas of sesamzaadjes.

6

Bak vervolgens de bladerdeeghapjes in 15 min. goudbruin & gaar.


Heb jij dit recept gemaakt? Laat het mij weten via Instagram of Facebook met de hashtag #vickyvandijk of tag mij @vickyvandijk. Dat vind ik echt super leuk om te zien!




No Comments

Leave a Reply