Iedere maand een nieuwe gin!

Er zijn zoveel soorten gin op de markt, dat je door de bomen het bos niet meer ziet en je eigenlijk altijd kiest voor dezelfde. En dat is zonde! Want er zijn zoveel lekkere soorten op de markt. Dus tijd om onze favorieten voor jullie eens uit te lichten!

Zoals jullie misschien wel eens gezien hebben zijn wij allebei gek van gin. Inmiddels hebben we 14 flessen staan en daar komt elke maand weer een nieuwe fles bij! Ik heb namelijk geopperd dat we maar wat moeten vieren in deze tijden, dus proosten wij elke maand op de 24ste met een nieuwe gin op ons samenzijn! Stiekem zocht ik eigenlijk gewoon een excuus om een nieuwe gin te kopen, dus dit kwam mooi samen :-D!

Toen wij langzaam aan begonnen met onze gin-collectie merkte we dat we eigenlijk snel voor de gin soorten kiezen die we al eens eerder geproefd hadden. Want je had zoveel soorten op de markt, dat ik echt niet wist hoe al die andere soorten proefden. Straks vond ik hem niet lekker? En dan zat je met een fles van 40 euro die je eigenlijk niet wilde hebben. En daar gaan wij jullie mee helpen! Wij gaan ze voor jullie proeven – reviewen & maken een lijstje met de lekkerste smaak combinaties! Want inmiddels hebben we er al zoveel op dat wij wel een lekker lijstje voor jullie kunnen maken!

Dus vanaf nu gaan wij op deze pagina laatste vrijdag van de maand een nieuwe gin uitlichten! Zo hoop ik de zoektocht voor jullie wat makkelijker te maken & kunnen jullie ook genieten van de beste gin-tonics!

En misschien een leuk feitje. Inmiddels zijn onze kippen ook omgedoopt tot officiële gin-lovers, want ze heten namelijk Monkey & Hermit :-D

Iedere laatste vrijdag van de maand beoordelen we weer een nieuwe gin!

Gin