Burrata met perzik, cherrytomaat & een honing-mosterd dressing

Burrata met perzik, cherrytomaat & een honing-mosterd dressing




Burrata met perzik, cherrytomaat & een honing-mosterd dressing

1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren (Nog geen waarderingen)
Laden...
Voorgerecht, BBQ
Serves: 1 p.
Cooking Time: 15 min.

Ingredients

  • 1 bol burrata
  • 125 g cherrytomaten
  • ½ perzik
  • klein handje rucola
  • chili vlokken naar smaak
  • Voor de dressing:
  • 1 tl limburgse mosterd
  • 1 tl honing
  • 2 tl extra vierge olijfolie
  • ½ tl witte wijn azijn
  • peper & zout

Instructions

1

Mix voor de dressing alle ingrediënten door elkaar en breng op smaak met peper & zout

2

Snijd de cherrytomaten in tweeën en de perzik in stukjes.

3

Leg een klein handje rucola op het bord en hou hiervan een klein beetje apart om zometeen door de dressing te doen.

4

Hussel de cherrytomaten, perzik & het achtergehouden beetje rucola door de dressing en serveer deze bovenop de rucola.

5

Leg hier bovenop de burrata en serveer met wat chili vlokken bovenop de burrata.


Heb jij dit recept gemaakt? Laat het mij weten via Instagram of Facebook met de hashtag #vickyvandijk of tag mij @vickyvandijk. Dat vind ik echt super leuk om te zien!




No Comments

Leave a Reply