De Deluxe Adventskalender van The Body Shop!

Deluxe Adventkalender The Bodyshop - Vicky van Dijk

De Deluxe Adventskalender van The Body Shop!

De kerst komt er weer aan dus dat betekend weer tijd voor Adventkalenders! Heerlijk! Iedere dag richting kerst jezelf lekker verwennen met de heerlijkste producten. En vorige week kreeg ik alvast de nieuwe Deluxe Adventkalender van The Body Shop thuisgestuurd! Yay! Dus tijd om alvast een kleine sneak preview te geven!

Deluxe Adventkalender The Bodyshop - Vicky van Dijk

De Deluxe Adventskalender

De Deluxe Adventkalender is een rijkgevulde box bestaat uit 25 verassingen, waaronder een aantal fullsize producten.

Super leuk om te geven, maar ook heerlijk voor jezelf! Je ontvangt echt heerlijk verzorgende producten voor jezelf, of voor iemand anders om weg te geven! Zo ontvang je bijvoorbeeld een Vitamin C masker, Massage Gel, Advocado Shower Crème of een heerlijke hand balm van Shea Butter.

Wil je graag weten wat er nog meer in zit? Dat kan je bekijken op de website van The Body Shop zelf! Bekijk hier de link!De Deluxe Adventskalender is verkrijgbaar voor €90,00 en heeft een waarde van €154,50!

En naast dat de box er super tof uit ziet! Kun je hem ook nog eens hergebruiken. De pop-ups als gift-tags en de lades om van alles in op te bergen! Of gebruik de box als speelgoedbox voor de kids! Leuk om spullen in op te bergen en spelletjes mee te spelen!

Community Fair Trade-programma

Het Community Fair Trade-programma van The Body Shop is hun unieke programma voor eerlijke handel sinds 1987. Al 30 jaar maken zij zich hier sterk voor en helpen hierbij leveranciers toe te treden op de markt en daarbij te investeren in sociale & milieuprojecten voor hun eigen gemeenschap! Van handgemaakte sheaboter uit Ghana, tot geschenkverpakkingen van gerecycled papier uit India. The Body Shop is altijd op zoek naar de beste ingrediënten en accessoires uit de hele wereld!

Er worden eerlijke prijzen betaald en gunstige handelsvoorwaarden geboden. En zelfs bij sommige leveranciers wordt er extra geld gegeven welke zij kunnen investeren in gemeenschapsprojecten voor bijvoorbeeld onderwijs, gezondheidszorg en sociale voorzieningen. Honderduizenden mensen, waaronder de families en buren van de producenten hebben hier profijt van.

Wonderful Women uit Ghana

Het pop-up design draait helemaal om de ‘wonderful women’. De fantastische vrouwen, uit Tamale, in het noorden van Ghana, die dankzij de handel in sheaboter met The Body Shop kunnen investeren in gezondheidszorg en onderwijs. De kalender bevat daarom ook diverse producten met sheaboter, inclusief een paar Body Butters om je droge huid te verwennen met 96 uur hydratatie.

#barterdeal

No Comments

Leave a Reply