Geroosterde cherrytomaatjes in knoflook olie
Geroosterde cherrytomaatjes in knoflook olie

Deze geroosterde cherrytomaatjes zijn heerlijk voor als lunch of juist lekker op de barbecue! Mij maak je sowieso al blij met warme cherrytomaatjes. Ze worden er zo heerlijk zoet van! En door ze juist in knoflookolie te roosteren zorg je net voor wat extra’s! Serveer de cherrytomaatjes bijvoorbeeld op een broodje met zuivelspread of ricotta of gewoon zo lekker als snack. Hoe dan ook, geniet ervan!

Geroosterde cherrytomaatjes in knoflookolie

1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren (Nog geen waarderingen)
Laden...
Serves: 2
Cooking Time: 1 hour

Ingredients

  • 250 g cherrytomaatjes
  • flinke scheut olijfolie
  • 3-4 teentjes knoflook
  • peper en zout

Instructions

1

Meng de cherrytomaatjes in een ovenschaal met een flinke scheut olijfolie en de geperste teentjes knoflook. Roer dit goed door elkaar en laat het voor een uurtje staan. Roer af en toe tussendoor.

2

Zet vervolgens de ovenschaal in de oven en zet de grillstand aan. Laat ze voor 5-10 minuutjes in de oven staan tot ze lekker zacht zijn!

3

Mocht je ze nou op de barbecue willen doen? Leg dan van te voren wat sate-stokjes alvast in een bak met water zodat ze niet verbranden op de barbecue.

Notes

Extra nodig: ovenschaal en evt. sate-stokjes


Heb jij dit recept gemaakt? Laat het mij weten via Instagram of Facebook met de hashtag #vickyvandijk of tag mij @vickyvandijk. Dat vind ik echt super leuk om te zien!
 
No Comments

Leave a Reply