Gin-tonic met grapefruit en basilicum
Gin-tonic, wie houdt er niet van? Het liefst natuurlijk in de zomer op het terras. Heerlijk verfrissend terwijl jij van het zonnetje geniet. Of zoals ik vaak deed: na een dag hard werken om 1 uur ’s nachts op het terras ploffen en gewoonweg genieten!
Ik zag deze gin-tonic op internet en het is me altijd bijgebleven. Het leek me zo lekker fris: de combinatie grapefruit & basilicum. En dat is het ook echt! Ik heb deze dan wel gemaakt terwijl het buiten sneeuwt.. :’-).. Maar deze combinatie bracht me weer helemaal terug naar de zomer. Zo lekker! Breek de basilicumblaadjes zodat de smaak nog wat extra vrijkomt en geniet ervan!
Gin-tonic met grapefruit en basilicum
Ingredients
- 50 ml Tanqueray Gin
- 4 partjes grapefruit
- 4 blaadjes basilicum
- Premium tonic
- ijsklontjes
Instructions
Vul het glas voor de helft met ijs en voeg vervolgens 2 partjes grapefruit en 2 blaadjes basilicum toe. Vul de rest van het glas met glas en voeg de overige grapefruit & basilicum toe.
Giet de 50 ml Gin in het glas en vul aan met tonic. Enjoy!
Heb jij dit recept gemaakt? Laat het mij weten via Instagram of Facebook met de hashtag #vickyvandijk of tag mij @vickyvandijk. Dat vind ik echt super leuk om te zien!
No Comments