Gin-tonic met grapefruit en basilicum
 

Gin-tonic met grapefruit en basilicum

Gin-tonic, wie houdt er niet van? Het liefst natuurlijk in de zomer op het terras. Heerlijk verfrissend terwijl jij van het zonnetje geniet. Of zoals ik vaak deed: na een dag hard werken om 1 uur ’s nachts op het terras ploffen en gewoonweg genieten! 

Ik zag deze gin-tonic op internet en het is me altijd bijgebleven. Het leek me zo lekker fris: de combinatie grapefruit & basilicum. En dat is het ook echt! Ik heb deze dan wel gemaakt terwijl het buiten sneeuwt.. :’-).. Maar deze combinatie bracht me weer helemaal terug naar de zomer. Zo lekker! Breek de basilicumblaadjes zodat de smaak nog wat extra vrijkomt en geniet ervan! 

Gin-tonic met grapefruit en basilicum

1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren (Nog geen waarderingen)
Laden...
Serves: 1 cocktail
Cooking Time: 5 minuten

Ingredients

  • 50 ml Tanqueray Gin
  • 4 partjes grapefruit
  • 4 blaadjes basilicum
  • Premium tonic
  • ijsklontjes

Instructions

1

Vul het glas voor de helft met ijs en voeg vervolgens 2 partjes grapefruit en 2 blaadjes basilicum toe. Vul de rest van het glas met glas en voeg de overige grapefruit & basilicum toe.

2

Giet de 50 ml Gin in het glas en vul aan met tonic. Enjoy!


Heb jij dit recept gemaakt? Laat het mij weten via Instagram of Facebook met de hashtag #vickyvandijk of tag mij @vickyvandijk. Dat vind ik echt super leuk om te zien!
No Comments

Leave a Reply