Kabeljauwfilet met een kruidenkorst van peterselie & bieslook




Kabeljauwfilet met een kruidenkorst van peterselie & bieslook

Kabeljauwfilet met een kruidenkorst van peterselie & bieslook

Print Recipe
Serves: 2 personen Cooking Time: 30 min.

Ingredients

  • 2 kabeljauwfilet van Super Choice, ontdooit
  • 2 volle el panko
  • 1 el fijngehakte verse peterselie
  • 1 el fijngehakte verse bieslook
  • rasp van ⅓ citroen
  • 2 el olijfolie

Instructions

1

Verwarm de oven voor op 180 °C en zet alvast een ovenschaal klaar.

2

Dep de ontdooide kabeljauwfilet met wat keukenpapier goed droog en leg de kabeljauwfilet in de ovenschaal.

3

Snijd de verse peterselie & verse bieslook fijn en meng deze samen met de panko en rasp van een ⅓ citroen door elkaar. Breng op smaak met wat peper en zout en voeg er als laatste nog 2 el olijfolie aan toe. Roer goed door elkaar.

4

Leg nu de panko crumble bovenop de kabeljauw en bak de kabeljauw met kruidenkorst in 20-25 min. goudbruin en gaar.

5

Serveer de kabeljauw met bijvoorbeeld gekookte krieltjes & broccoli.


Heb jij dit recept gemaakt? Laat het mij weten via Instagram of Facebook met de hashtag #vickyvandijk of tag mij @vickyvandijk. Dat vind ik echt super leuk om te zien!




No Comments

Leave a Reply