Pizza wraps met salami

Pizza wraps met salami




Pizza wraps met salami

1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren (Nog geen waarderingen)
Laden...
Italian
Serves: 2 p.
Cooking Time: 30 min.

Ingredients

  • 4 Ultra Thin Pizza Crusts van Prozis
  • 16 kleine plakjes salami
  • 8 volle el frito
  • 4 handjes geraspte kaas
  • 2 bollen mozzarella
  • 5 cherrytomaatjes
  • 2 tl oregano
  • handje rucola
  • peper & zout
  • chilipoeder

Instructions

1

Verwarm de oven voor op 180 °C en bekleed alvast een bakplaat met bakpapier.

2

Leg de Ultra Thin Pizza Crusts los van elkaar op het aanrecht en smeer overal per pizza 2 el frigo overheen. Hou ongeveer 1 cm bij de rand vrij.

3

Verdeel de oregano over de pizza bodems, strooi naar smaak nog wat chilipoeder, peper & zout.

4

Verdeel over de bodems de geraspte kaas. Snijd de mozzarella in dunne plakjes en verdeel ook deze over de bodem.

5

Beleg de bodems ieder met 4 plakjes salami. Snijd de cherrytomaten in vieren en verdeel deze over de bodems.

6

Bak de bodems per 2 (zo doen wij het altijd, heb je altijd een warme wrap pizza) voor ongeveer 5-6 minuutjes in de oven tot de bodem goudbruin is en de kaas lekker gesmolten!

7

Serveer met wat verse rucola bovenop & geniet!


Heb jij dit recept gemaakt? Laat het mij weten via Instagram of Facebook met de hashtag #vickyvandijk of tag mij @vickyvandijk. Dat vind ik echt super leuk om te zien!




No Comments

Leave a Reply