Pizza wraps met salami
Pizza wraps met salami
Ingredients
- 4 Ultra Thin Pizza Crusts van Prozis
- 16 kleine plakjes salami
- 8 volle el frito
- 4 handjes geraspte kaas
- 2 bollen mozzarella
- 5 cherrytomaatjes
- 2 tl oregano
- handje rucola
- peper & zout
- chilipoeder
Instructions
Verwarm de oven voor op 180 °C en bekleed alvast een bakplaat met bakpapier.
Leg de Ultra Thin Pizza Crusts los van elkaar op het aanrecht en smeer overal per pizza 2 el frigo overheen. Hou ongeveer 1 cm bij de rand vrij.
Verdeel de oregano over de pizza bodems, strooi naar smaak nog wat chilipoeder, peper & zout.
Verdeel over de bodems de geraspte kaas. Snijd de mozzarella in dunne plakjes en verdeel ook deze over de bodem.
Beleg de bodems ieder met 4 plakjes salami. Snijd de cherrytomaten in vieren en verdeel deze over de bodems.
Bak de bodems per 2 (zo doen wij het altijd, heb je altijd een warme wrap pizza) voor ongeveer 5-6 minuutjes in de oven tot de bodem goudbruin is en de kaas lekker gesmolten!
Serveer met wat verse rucola bovenop & geniet!
Heb jij dit recept gemaakt? Laat het mij weten via Instagram of Facebook met de hashtag #vickyvandijk of tag mij @vickyvandijk. Dat vind ik echt super leuk om te zien!
No Comments