Spaghetti met truffel, rucola & parmezaanse kaas

Spaghetti met truffel, rucola & parmezaanse kaas

Truffel is één van die ingrediënten waar ik echt dol op ben. Als ik ergens truffel op de kaart zie staan, bestel ik het eigenlijk iedere keer! Zo heerlijk. Ik heb deze simpele spaghetti gemaakt met enkel truffel, rucola, parmezaanse kaas en wat knoflook, peper & zout. Super simpel. Maar echt een heerlijk resultaat!

Spaghetti met truffel, rucola & parmezaanse kaas

Print Recipe
Serves: 2 personen Cooking Time: 20 minuten

Ingredients

  • 180 g spaghetti
  • 2-4 teentjes knoflook
  • 3 scheuten (truffel)olijfolie
  • 1 tl truffelpasta
  • 1 flinke hand parmezaanse kaas (± 40 g)
  • 2 handjes rucola
  • peper en zout

Instructions

1

Kook de spaghetti als op de verpakking aangegeven is gaar.

2

Pers de teentjes knoflook en fruit deze in een klein scheutje olijfolie 1 minuut.

3

Voeg vervolgens de gekookte spaghetti toe en roer goed door elkaar Voeg de 3 scheuten (truffel)olijfolie en 1 tl truffelpasta toe en roer goed door elkaar. Houd je nou echt van truffel, voeg dan gerust wat meer toe.

4

Breng op smaak met flink wat peper en een beetje zout.

5

Meng de rucola en de helft van de parmezaanse kaas er doorheen en serveer direct.

6

Serveer met de overgebleven parmezaanse kaas boven op de pasta.


Heb jij dit recept gemaakt? Laat het mij weten via Instagram of Facebook met de hashtag #vickyvandijk of tag mij @vickyvandijk. Dat vind ik echt super leuk om te zien!

No Comments

Leave a Reply