Summer Passion Cocktail

Summer Passion Cocktail
Summer Passion Cocktail

Als je zin hebt in een verfrissende cocktail dan moet je deze Summer Passion echt eens proberen! Heerlijk fris door de passievrucht & komkommer en in combinatie met wodka en ginger ale is dit echt een perfect zomerdrankje!

Ik heb een vergelijkbaar drankje voor het eerst op toen ik in Rotterdam in uit eten ging. Hier had ik hem alcoholvrij besteld: ginger ale – passievrucht & komkommer. Dit was zo’n lekkere combinatie dat ik thuis dacht dit ga ik proberen na te maken! En met hulp van een beetje passievrucht siroop, komkommer & wodka heb je echt een fantastische cocktail!

Het lekkerste vind ik hem als hij 5 minuutjes heeft gestaan, want dan zijn de smaken van de komkommer goed vrijgekomen! En helemaal leuk! Hij staat vanaf deze zomer op de kaart bij @Strandpaviljoen Noordduine! #Yay! Mocht je nou niet kunnen wachten, dan staat hieronder het recept om hem zelf uit te proberen! 

Heb jou zin in nog meer cocktails? 

Probeer dan eens deze gin cocktail met komkommer, munt en citroen! Of deze heerlijke gin cocktail met ginger ale, citroen & rozemarijn. En wil je graag wat meer inspiratie opdoen voor wat voor gin je in huis moet halen? Ik ben sinds dit jaar begonnen aan een verzameling van de beste gins voor in huis! Bekijk hier de link!

Summer Passion Cocktail

Summer Passion Cocktail

1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren (Nog geen waarderingen)
Laden...
Serves: 1 stuks
Cooking Time: 10 minuten

Ingredients

  • 250 ml Royal Club Ginger Ale (andere merken smaken te zoet)
  • 30 ml Wodka
  • 1 komkommer
  • 1 druppel passievruchtsiroop
  • 0,5 passievrucht
  • 2 schijfjes gember
  • munt ter garnering
  • ijsblokjes

Instructions

1

Schil met behulp van een schilmesje een sliert van de komkommer af over de hele lengte. De eerste paar zullen alleen groen bevatten, dus je zult het 3-4x moeten herhalen tot je een mooie sliert krijgt.

2

Plak de sliert komkommer tegen de rand van het glas aan en vul het glas met ijs. Lepel de helft van een passievrucht uit in het glas.

3

Giet de wodka samen met de ginger ale & een druppel passievruchtsiroop in het glas. Kijk uit met de hoeveelheid passievruchtsiroop! Want deze is heel erg geconcentreerd.

4

Stop er nog 2 schijfjes gember in en garneer eventueel met een takje munt.


Heb jij dit recept gemaakt? Laat het mij weten via Instagram of Facebook met de hashtag #vickyvandijk of tag mij @vickyvandijk. Dat vind ik echt super leuk om te zien!
No Comments

Leave a Reply