Tropische ijsjes met aardbei, mango & passievrucht

Tropische ijsjes met aardbei, mango & passievrucht




Tropische ijsjes met aardbei, mango & passievrucht

Tropische ijsjes met aardbei, mango & passievrucht

Print Recipe
Serves: 4 ijsjes Cooking Time: 10 min + 4 uur wachttijd

Ingredients

  • 120 ml Tropisch Fruitsap van Pit&Pit
  • 125 g aardbeien
  • 200 g mango
  • 2 passievruchten

Instructions

1

Ontkroon de aardbeien en doe deze samen met 30 ml Tropisch Fruitsap in een blender. Mix het tot één geheel. Doe de aardbeien mix in een schenkkan en spoel de blender even af met water.

2

Voeg vervolgens de mango samen met de overige 90 ml Tropisch Fruitsap toe aan de blender en meng ook dit tot één geheel. Snijd vervolgens de passievruchten door midden en voeg het pulp toe aan de mango. Roer deze met een lepel (niet blenden!) door de mango mix.

3

Giet vervolgens eerst laagje aardbeien mix in de ijsvormpjes. Voeg hier vervolgens de mango mix aan toe en zet de ijsjes voor minimaal 4 uur in de vriezer.

Notes

Extra benodigdheden: ijsvormpjes voor 4 ijsjes


Heb jij dit recept gemaakt? Laat het mij weten via Instagram of Facebook met de hashtag #vickyvandijk of tag mij @vickyvandijk. Dat vind ik echt super leuk om te zien!




No Comments

Leave a Reply