Vier de lente met Plant Rebelz!

Vier de lente met Plant Rebelz!
Vier de lente met Plant Rebelz!

De lente is weer begonnen en dat vind ik echt heerlijk! Bij de eerste zonnestralen was ik al gelijk in de winkels te vinden om onze tuin op te pimpen. Overal nieuwe plantjes, ik ben er gek op. En het grootste feest van allemaal was, dat onze kipjes eitjes gingen leggen op de eerste officiële lentedag! YAAY!

En met die enorme lentevibez in m’n bol kreeg ik ook nog eens een super leuke Plant Rebelz Goodie Box! Super toff! En als je mij een beetje kent weet je dat ik gek ben op planten. Mark roept wel eens dat ons huis een halve tuinwinkel is. Maar iedere keer dat ik weer met een nieuwe plant thuis kom, weet ik er weer een perfect plekje voor te vinden! #jekannooitgenoegplantenhebben

Vier de lente met Plant Rebelz!

Wie zijn Plant Rebelz?

Je hebt planten én je hebt plánten. Bij Plant Rebelz zijn ze van de laatste categorie. De plant hunters van Plant Rebels speuren de hele wereld af naar de mooiste kamerplanten, die ze vervolgens in eigen kas kweken en grootbrengen. Daarnaast telen ze de stekken zelf om de beste kwaliteit te garneren. Dus als jij op zoek bent naar een unieke plant.. Dan moet je zeker eens een kijkje nemen op de website van Plant Rebelz!

En no worries betreft bezorging! Want binnen 1-3 werkdagen leveren ze – puntgaaf en on fleek jouw beauty thuis af. Voor iedere plant hebben ze een speciale verpakking, dus elke plant komt veilig bij jouw thuis aan.

Je kamerplanten zorgen voor een feestje!

Aan uitzoek zeker geen gebrek, want ze hebben super veel kamerplanten, stekjes, terrariums en zelfs droogbloemen! Dus tijd om jouw woonkamer om te toveren tot een feestje. Want naast dat ze er natuurlijk fantastisch uit zien, zuiveren ze de lucht, voorzien je van bakken concentratie én geven je interieur een typische jungle vibe! #LOVEIT

En ben je op zoek naar een specifiek bijzondere kamerplant? Dan kun je bij Plant Rebelz aangeven welke unieke plant je zoekt! De kas staat namelijk vol met speciale soorten. Dus de kans is groot dat jouw favoriet gewoon bij hun leverbaar is.

Vier de lente met Plant Rebelz!

En ben jij niet zo’n enorme plantenvriend maar ben je er wel gek op? Voor iedere plantenlover hebben ze de ideale plant! Zo is deze beauty hierboven ideaal voor als je niet zulke groene vingers hebt. Deze noemen ze de Colorful Punk, ofwel: een drakenbloedboom! Je hebt er weinig omkijken naar en hoeft hem maar één keer per week een klein beetje water te geven. Zet hem uit de zon en je hebt de ideale huiskamerplant!

Zin om ook een toffe plant in huis te halen? Met de code vicky-5 krijg je €5,- korting op jouw bestelling!

No Comments

Leave a Reply