Voorjaarsschoonmaak met HG: badkamer

Voorjaarsschoonmaak met HG: badkamer

Vorige maand ben ik al begonnen aan de voorjaarsschoonmaak in de keuken. Nu de keuken weer helemaal fris is, wordt het dus tijd voor het volgende onderdeel: de badkamer! En natuurlijk gelijk met alles wat het voorjaar te bieden heeft: heerlijke geuren, verse bloemen & een frisse look!

Voor de badkamer heb ik gebruik gemaakt van de onderstaande producten van HG. Super fijn, want alles ruikt weer lekker fris, het is effectief en je badkamer is weer klaar voor een fris nieuw jaar!

Voorjaar in de badkamer

Ik vind het altijd heerlijk om het voorjaar weer in huis te halen. En hoe kan je dat nou beter doen door gewoon gebruik te maken van wat het voorjaar te bieden heeft, namelijk: tulpen! Ze staan bij mij in het hele huis, dus dan kan zeker de badkamer niet ontbreken. Ik zet er heerlijke geurstokjes neer met een voorjaarsgeur van bloemen en je badkamer heeft al gelijk een kleine voorjaars upgrade gekregen! #loveit

Weer mooie witte voegen!

Heb jij last van donkere voegen in jouw badkamer? Maak dan gebruik van de HG voegenreiniger. Je sprayt de voegenreiniger goed op de te reinigen voegen. Laat het even intrekken en vervolgens bewerk je het met een schoonmaakborstel. Daarna maak je een doekje nat met lauwwarm water en maak je het oppervlak schoon. Laat het vervolgens drogen en je hebt weer mooie blinkende witte voegen!

Je douchekop schoonmaken met de HG kalkweg schuimspray!

Wij hebben thuis een regendouche, welke er al hangt sinds de vorige bewoners. Hier zat destijds al kalk op, maar door de jaren heen is daar steeds meer bijgekomen. Nu heb ik hem schoongemaakt met de HG kalkweg schuimspray en hij ziet er weer als nieuw uit! Zo fijn! Ik heb de HG kalkweg 3 keer op de douchekop gespoten, even laten inwerken en vervolgens met de schoonmaak borstel goed staan schrobben. Daarna maakte ik hem schoon met een lauw-warm doekje en hij blinkt weer als nieuw!

Extra sterke toiletgel

Wij hebben zelf geen toilet in de badkamer staan, maar veel mensen wel. En als je dan toch gelijk bezig bent met de voorjaarsschoonmaak, dan moet deze natuurlijk mee! Bij HG hebben ze daar een perfecte oplossing voor: HG toiletgel extra sterk. De HG toiletgel extra sterk verwijdert eenvoudig probleem vervuiling in de toilet, zoals hardnekkige kalkaanslag, urinesteen of andersoortige slecht verwijderbare aanslag. Kortom, hij maakt korte metten met vervelende vervuiling.

De producten zijn in meer dan 6500 winkels te vinden in het hele land! Dus er is altijd wel een winkel bij u in de buurt. Graag weten waar te koop? Zoek dan even op deze website met je postcode!

#vdcollab

No Comments

Leave a Reply