Voorjaarsschoonmaak met HG: keuken

Voorjaarsschoonmaak met HG: keuken

Het voorjaar komt er weer aan, dus dan krijg ik alweer de kriebels om het huis alvast schoon te maken! Zo heerlijk, aangezien het buiten toch wat kouder is. Kan je perfect binnen alles schoonmaken. Zodra af en toe die warme zonnestralen door het raam naar binnen komen, zie je gelijk al die vieze vlekken en stofjes in de ruimte. Deze maand is het dus tijd met de keuken te beginnen!

Voor de keuken gebruik ik thuis de producten van HG! Super-fijn, alles blinkt weer. Ruikt weer fris, het is effectief en geeft je gelijk nog meer zin om de rest ook te gaan doen! Voor de keuken gebruik ik zelf de volgende producten:

Mijn favoriet: de oven, grill & barbecue reiniger

Zelf ben ik altijd mega fan van de oven, grill & BBQ reiniger van HG. Eén keer in de zoveel maanden maak ik m’n oven helemaal schoon. Ik moet dan ook flink schrobben met de staalborstel, maar het resultaat mag er zijn! Weer een heerlijk frisse oven, want dat is wel nodig met de hoeveelheid dat de oven bij mij thuis gebruikt wordt!

Tip: Het makkelijkste is als je de oven heel eventjes aanzet, zodat de binnenkant even warm wordt. Zet hem daarna uit en laat hem afkoelen. Als de wanden nog een beetje lauwwarm aanvoelen, spuit je de HG oven, grill & barbecue reiniger erop en laat je het product even goed intrekken. Schrob daarna de binnenkant, als je net als ik mega ingebakken vlekken hebt, met een staalborstel net zo lang tot alle vlekken weg zijn. Hieronder zie je bijvoorbeeld mijn oven voor en na een schoonmaakbeurt!

Verdere schoonmaak

En voor iedere avond na het koken, kun je perfect HG vetweg gebruiken. Bij heftige vlekken, zoals bijvoorbeeld oudjaar, waarbij de hele keuken is omgetoverd tot een oliebollen en appelbeignets paradijs. Moet je het even iets langer laten inwerken, maar daarna een warm doekje erover en het is schoon!

Verder hebben wij in de keuken een granieten aanrechtblad. Ideaal voor iemand zoals ik. Want ik zet altijd overal mijn pannen of baksels neer, direct als ze uit de oven komen. Dat gaat perfect! Maar dit granieten aanrechtblad krijgt ook flink te verzuren, letterlijk. Want tijdens het bakken ligt altijd heel mijn keuken onder: citroensap, bloem, olie , -enz. Dus af en toe een goede schoonmaakbeurt kan dit blad zeker gebruiken. Daarom maak ik mijn aanrechtblad schoon met de HG natuursteen aanrechtblad reiniger. Alles is weer heerlijk schoon en hij blinkt echt super!

Nieuw product: de HG afvoerreiniger!

HG heeft sinds kort ook een nieuw product: HG afvoerreiniger. Je plaatst 1 keer per maand één HG afvoerreiniger stick in de afvoer. Het gebruik is dus supermakkelijk! Het voorkomt verstoppingen, elimineert vervelende luchtjes, reinigt de afvoer in de keuken, bevat 0% microplastics en is ook nog eens 100% natuurlijk. Zo onderhoud je gelijk je leidingen, zonder dat je er schadelijke stoffen in moet gooien. Klinkt goed toch?

De producten zijn in meer dan 6500 winkels te vinden in het hele land! Dus er is altijd wel een winkel bij u in de buurt. Graag weten waar te koop? Zoek dan even op deze website met je postcode!

#vdcollab

No Comments

Leave a Reply