Voorjaarsschoonmaak met HG: Tuin

Voorjaarsschoonmaak met HG: Tuin

Wat heerlijk! Het heeft even geduurd, maar de lente is eindelijk echt begonnen. De zon schijnt weer volop, nieuwe planten kunnen de grond in en nog belangrijker.. tijd voor de voorjaarsschoonmaak in de tuin!

In onze tuin hebben wij stenen tegels & hardhouten meubelen. Hiervoor gebruik ik de volgende producten van HG:

HG heeft nog veel meer producten om jouw tuin op te knappen! Heb je bijvoorbeeld last van roestvlekken? Gebruik dan de HG roestvlekkenverwijderaar (€18.29). Perfect om veilig roestvlekken uit alle keramische tegels, beton, marmer, dakpannen, metaal & hout te verwijderen! Heb jij juist kunststof meubelen? Gebruik dan de HG tuinmeubelreiniger (€4.59)! Het verwijderd snel en gemakkelijk sterk aangehechte vervuiling van tuinmeubelen. Na een behandeling met deze krachtige tuinmeubel reiniger zien je tuinmeubelen er weer als nieuw uit!

Je tuinmeubelen weer als nieuw

Mijn meubels hadden de voorjaarsschoonmaak echt weer nodig! Ik heb geen ruimte om ze binnen te zetten, dus ze staan eigenlijk het hele jaar buiten. Maar na deze poetsbeurt met HG zijn ze weer als nieuw! Want kijk deze tafel eens! Dit verschil is echt enorm! En daarbij een pluspunt: de HG hardhout reiniger verwijdert vervuiling & andere aanslag tot diep in de poriën, zonder het hout aan te tasten.

Hoe gebruik je de HG hardhout reiniger?

  1. Verdun 1 liter HG hardhout reiniger met 4 liter water in een emmer (1:4)
  2. Breng de hardhout reiniger aan met een spons, borstel of bezem.
  3. Schrob nu met je borstel of bezem in de richting van de nerfstructuur van het hout en laat het enkele minuten inwerken, maar voorkom indroging. Gebruik desnoods nog meer van de gemaakte oplossing.
  4. Spoel vervolgens de oplossing af met ruim water.

Weg met die groene aanslag!

Mijn tuin staat al een tijdje op de planning voor vernieuwing, maar iedere keer komt het er niet van (te druk/te moe). Dit resulteerde wel in een tuin met flink wat groene aanslag erop. Want met de gedachte, die tuin wordt toch vernieuwd, is er eigenlijk al 2 jaar niks aan gedaan. Maar we hebben nu eindelijk een beslissing gemaakt. Eind dit jaar moet de tuin er komen. Dus om deze zomer nog flink te kunnen genieten van onze eigen tuin, ben ik aan de slag gegaan met de HG groene aanslagreiniger concentraat. En dat is echt super makkelijk!

De HG groene aanslagreiniger concentraat verwijdert de grauwe groene sluier op onder andere: terrassen, paden, muren, daken, bielzen, terra cotta potten, grafzerken & meer!

Hoe gebruik je de HG groene aanslagreiniger concentraat?
(Let op: het moet minimaal 36 uur niet regenen en tijdens de periode dat het product intrekt is het bij voorkeur minimaal 10 graden).

  1. Steek voor de behandeling eerst het aanwezige mos weg.
  2. Verdun de HG groene aanslagreiniger concentraat in een verhouding van 1:20 met water. Breng de oplossing aan met een gieter of plantenspuit.
  3. Borstel nog met een bezem de HG groene aanslagreiniger over de vloer en je bent klaar! Over 2 dagen kun je het nog een keer na borstelen om alle losgekomen aanslag te verwijderen!

De producten zijn in meer dan 6500 winkels te vinden in het hele land! Dus er is altijd wel een winkel bij u in de buurt. Graag weten waar te koop? Zoek dan even op deze website met je postcode!

#vdcollab

No Comments

Leave a Reply