Wraps met pesto, zongedroogde tomaat, kipfilet & rucola

Wraps met pesto, zongedroogde tomaat, kipfilet & rucola




Wraps met pesto, zongedroogde tomaat, kipfilet & rucola

Deze wraps met pesto, zongedroogde tomaat, kipfilet & rucola zijn echt heerlijk! Of je ze nou maakt voor een verjaardag, feestje of oud & nieuw. Of gewoon omdat ze zo onwijs lekker zijn voor de lunch! Ze blijven altijd een feestje op tafel!

Voor deze variant heb ik gebruik gemaakt van kipfilet zongedroogde tomaat. Hebben ze deze nou niet bij jou in de supermarkt? Geen paniek! Kies dan gewoon voor de naturel kipfilet variant. Ik heb voor de zongedroogde tomaat variant gekozen zodat de smaken net wat extra terug komen waardoor de smaak wat sterker wordt. Maar gebruik je de naturel variant? Dan smaken ze alsnog super lekker!

Kies voor goede kwaliteit pesto

Zelf ben ik echt dol op pesto, het liefst zelfgemaakt volgens dit recept. Vaak kocht ik vroeger simpelweg de goedkoopste pesto variant, maar inmiddels kan ik dat verschil wel proeven. De goedkopere variant uit de supermarkt wordt namelijk meestal gemaakt met cashewnoten. Hierdoor wordt de smaak wat minder intens. Daarom kies ik zelf altijd of voor mijn eigen variant, of voor een wat betere kwaliteit waar wel pijnboompitten worden gebruikt!

Nog meer variatie?

Zin in nog een andere variant wraps? Probeer dan eens deze wraps met carpaccio!

Wraps met pesto, zongedroogde tomaat, kipfilet & rucola
Wraps met pesto, zongedroogde tomaat, kipfilet & rucola

Wraps met roomkaas, pesto, zongedroogde tomaat, kipfilet & rucola

Print Recipe
Serves: ± 24 stuks Cooking Time: 30 minuten

Ingredients

  • 4 middel wraps
  • 140 g zuivelspread
  • 60 g pesto
  • 8 plakjes kipfilet zongedroogde tomaat
  • 50 g zongedroogde tomaat (± 8 stuks)
  • 20 g pijnboompitten
  • 30 g rucola
  • peper & zout

Instructions

1

Rooster de pijnboompitten goudbruin in een droge koekenpan.

2

Warm de wraps volgens de verpakking in de magnetron op.

3

Besmeer de wraps met eerst een laagje zuivelspread en daarna een laagje pesto. Meng deze 2 goed door elkaar met de achterkant van een lepel.

4

Beleg de wraps met de plakjes kipfilet.

5

Snijd de zongedroogde tomaat in stukjes en verdeel deze over de wraps. Verdeel ook de pijnboompitten & de rucola over de wraps. Breng eventueel op smaak met nog een klein beetje peper & zout.

6

Rol de wraps stevig op. Indien je ze niet direct in stukjes wilt snijden, wikkel ze dan in plastic folie en bewaar in de koelkast tot je ze wilt gebruiken.

7

Snijd de wraps in stukjes en zet er een satéprikker in.


Heb jij dit recept gemaakt? Laat het mij weten via Instagram of Facebook met de hashtag #vickyvandijk of tag mij @vickyvandijk. Dat vind ik echt super leuk om te zien!




No Comments

Leave a Reply