Foodpost in April!

Foodpost in April!

De afgelopen maand heb ik een heleboel foodpost thuisgestuurd gekregen. Wat echt super leuk is! Ik deel dit sowieso altijd al in m’n stories, maar het leek me leuk om hier een blog over te schrijven. Gewoon om jullie kennis te laten maken met allemaal leuke nieuwe producten er op de markt zijn. Maar ook mijn mening over welke producten ik nou écht enthousiast over ben en welke niet. Want ook ik vind niet alles even lekker..
Bekijk hieronder alle foodpost van de maand april!

De foodybox Lente werd begin deze maand geleverd. Boordevol nieuwe producten & producten die ze nog eens in het zonnetje willen zetten! Ik heb nog niet alles kunnen proeven, maar wat er voor mij tot nu toe echt uitsprong waren de Salad Toppers van Good4U. Super lekker knapperig en echt heerlijk op je salade. Beschikbaar in verschillende smaken. Ik heb ze al zien staan bij de Jumbo in het schap! Daarnaast hebben ze nu ook een breakfast boost, moet deze nog wel proeven. Maar als deze net zo top is als de salade toppers… Ben benieuwd!

En die pindakaas met stukjes witte chocolade van de pindakaaswinkel… Heeerlijk! Daar krijgen je binnenkort sowieso nog een heerlijk recept mee! Verder heb ik ook al de Yildriz sauzen geproefd. Deze vind ik wat aan de zoete kant, maar alsnog erg lekker! Al geef ik wel de voorkeur aan zelfgemaakte sauzen :-). Heb verder ook al de Ceder’s & tonic geproefd! Alleen als gin tonic liefhebber blijf ik die alcoholvrije gin-tonics het toch net niet vinden. Ze smaken lekker hoor! Alleen gewoon als een drankje met komkommer & munt. Niet als alcoholvrije gin-tonic.

Ik heb deze maand een heerlijke samenwerking met Rittersport! Misschien heb je hem al voorbij zien komen. Maar met de Puur Hele Hazelnoot variant heb ik soezen met pure chocolade hazelnootmousse gemaakt! De repen zitten zo rijk gevuld met noten, heerlijk! Ik hou er van!

Het is weer zo ver! Het witte goud uit Limburg is er weer! Heerlijk vers, zo van het land. Ik heb ze thuis gemaakt op de klassieke manier met ham, ei & gesmolten roomboter. Ze hebben er een heerlijk wijntje bijgestopt, namelijk de verdejo van Wijnvoordeel. Deze moet ik alleen zelf nog wel proeven, want probeer de laatste tijd wat minder te drinken. Dus deze houden je nog tegoed!

Ook heb ik deze maand een leuke samenwerking met Marne Mosterd! Ik heb voor volgende week een heerlijk receptje klaarstaan. Gemaakt met de Limburgse mosterd van Marne. Een milde mosterd met gewelde mosterdzaadjes! Perfect in combinatie met een goede stamppot ;-). Verder heb ik daarnaast alleen nog de franse mosterd geproefd. Deze was voor mij iets aan de zoete kant, daarom gebruik ik thuis nu lekker de Limburgse variant!

Als echte gembershot liefhebbers kwam deze liquidatie sensatie van Go Now gelijk goed van pas! Want onze voorraad was thuis net op. Als shot vind ik zelf de kurkuma net wat teveel aanwezig. Ik hou wat meer van een zoete/frisje eraan. Maar je kunt ook heerlijk variëren door deze te gebruiken in je thee of juist in je cocktail!

Deze maand mocht ik Crisp uitproberen! En ik ben oprecht echt fan! Over alles is zo goed nagedacht. De smaak is zo lekker en daarnaast zorgen ze ervoor dat alles verpakt zit in zo m’n mogelijk verpakkingsmateriaal. De producten zijn echt van goede kwaliteit en ze hebben zo’n leuke variatie! Wij hebben er gelijk een goede borrelplank van gemaakt! En als je denkt dit wil ik ook een keer proberen. Koop dan écht die chocolade met stroopwafels. Die is echt hemels!
Vanuit James Cooke mocht ik een aantal borden & glazen uitzoeken voor m’n foodblog! YAY! Ik ben gegaan voor verschillende wit, blauw & groen tinten. Zoveel zin om hier mijn recepten op te presenteren!

Als laatste deze maand mocht ik een aantal spullen uitzoeken bij Prozis! Als foodie ben ik (naast 1 legging), natuurlijk gegaan voor allerlei verschillende foodproducten! Zoals protein- & chiliwraps, pizza bodems, pasta, crunchy nut mix & pasta! Tot nu toe heb ik alleen nog maar de prooien juyce & protein caramel latte geproefd! De mango-perzik variant vond ik wat aan de zoete kant! Maar ga eens kijken of ik hier niet een leuke twist op kon maken voor van de zomer! Binnenkort zul je op m’n social wel zien wat ik van de andere producten vond! Voor nu heb ik in ieder geval alvast een leuke kortingscode! Je krijgt namelijk 10% korting met de code VICKYVANDIJK! Neem hier alvast een kijkje op de website!

No Comments

Leave a Reply