Garnalen in kruidenboter met rode pepers

Garnalen in kruidenboter met rode pepers




Garnalen in kruidenboter met rode pepers

Garnalen in kruidenboter met rode pepers

Garnalen in kruidenboter met rode pepers

Print Recipe
Serves: 2 personen Cooking Time: 45 min.

Ingredients

  • 16 easy peal shrimp van Super Choice, ontdooid
  • 100 g kruidenboter
  • 3 teentjes knoflook
  • ½ - 1 rode peper
  • flinke scheut olijfolie
  • verse peterselie ter garnering
  • peper + zout
  • vers brood

Instructions

1

Pers de teentjes knoflook en voeg deze samen met een flinke scheut olijfolie toe aan de garnalen. Breng naar smaak peper & zout toe en roer het geheel goed door elkaar. Laat de garnalen minimaal 30 min. marineren.

2

Snijd ondertussen de rode peper in ringen. Hou je van pittig? Gebruik dan de hele peper. Zo niet? Gebruik dan maar een halve rode peper.

3

Verwarm in een wok pan een klein scheutje olijfolie en voeg hier de garnalen, kruidenboter & peper aan toe. Bak de garnalen in 3-4 min. gaar. Draai ze halverwege.

4

Verdeel de garnalen in een schaaltje en giet de gesmolten kruidenboter er overheen. Top af met wat verse peterselie en serveer met wat vers brood.


Heb jij dit recept gemaakt? Laat het mij weten via Instagram of Facebook met de hashtag #vickyvandijk of tag mij @vickyvandijk. Dat vind ik echt super leuk om te zien!




No Comments

Leave a Reply