Tawny Porto cocktail

Tawny Porto Cocktail
Tawny Porto cocktail

Als je heerlijk kan genieten van een goede rode port, dan moet je zeker deze tawny porto cocktail eens proberen! Mijn vriend kan af en toe erg genieten van een lekkere port. En die was helemaal weg van deze cocktail! Heerlijk fris en het zag er ook nog een super leuk uit!

De tawny porto cocktail is gemaakt met de Warre’s Optima 10 Port, Indian Fever-Tree & Oranjebitter. Erg leuk om te serveren tijdens Koningsdag! Serveer de cocktail met wat sinaasappel, verse munt en een flinke lading ijs en je hebt echt een heerlijke oranje feestje op tafel getoverd!

Zin in nog meer lekkere drankjes?

Dan moet je zeker deze heerlijke Summer Passion eens proberen! Hij staat nu ook al een jaartje op de menukaart bij Strandpaviljoen Noordduine en iedereen is er daar dol op! Heerlijk gemaakt met verse passievrucht, komkommer, gember en ginger ale. Wat ook leuk om te serveren is deze prosecco sangria met limoncello! Serveer met wat frambozen en je hebt echt een super leuke cocktail!

Tawny Porto cocktail

1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren (Nog geen waarderingen)
Laden...
Serves: 1 glas
Cooking Time: 5 minuten

Ingredients

  • 200 ml Indian Fever-Tree Tonic
  • 60 ml Warre's Otima 10 Porto
  • 25 ml Oranjebitter
  • ijsklontjes
  • sinaasappel ter garnering
  • munt ter garnering

Instructions

1

Giet in een groot glas de Indian Tonic, Port & Oranjebitter bij elkaar.

2

Voeg er een flinke hand ijsklontjes aan toe en serveer met een schijfje sinaasappel en een takje munt.


Heb jij dit recept gemaakt? Laat het mij weten via Instagram of Facebook met de hashtag #vickyvandijk of tag mij @vickyvandijk. Dat vind ik echt super leuk om te zien!
No Comments

Leave a Reply