Appeltaart-havermout ontbijt

Appeltaart-havermout ontbijt

Dit heerlijke appeltaart-havermout ontbijt is bij mij niet meer weg te denken! Ik eet het bijna iedere ochtend en ik ben er dol op. Je hebt precies de smaak van appeltaart, maar dan zonder toegevoegde suikers. Heerlijk! Ik gebruik het liefst deze appeltaart-havermout ontbijt met grove havermout om de structuur te behouden. Voeg er nog wat appel, rozijnen & kaneel aan toe en je appeltaart-havermout ontbijt is bijna klaar!

Mocht je nou nog leuk willen variëren op deze appeltaart-havermout ontbijt. Voeg dan eens grof gehakte walnoten toe! Zo heb je naast de bite van de appel, ook een lekkere crunchy bite van walnoot. Of maak hem eens met peer! Heb ik thuis ook super vaak gedaan en dat maakt ook echt heerlijk! En heb je nou haast in de ochtend? Doe dan alle ingrediënten in een magnetron bestendig bakje en doe vervolgens op locatie je ontbijt eventjes in de magnetron. Zo heb je snel een heerlijk ontbijt!

Zelf heb ik mijn grote havermout vlokken van prozis vandaan. Hier heb je de keuze voor kleine & grote havermoutvlokken. Wil je deze nou ook graag proberen? Met de code VICKYVANDIJK, krijg je 10% korting op je bestelling!




Zin in nog meer heerlijke ontbijtjes?

En wil je dat je ontbijt alvast klaar staat? Kies dan eens voor deze overnight oats met appel, rozijnen & kaneel! Perfect om zondag alvast te mealpreppen en de rest van de week heerlijk van te genieten! Wil je juist een ontbijtje to go? Kies dan eens voor dit bananenbrood met frambozen en kokos! Of mocht het heerlijk weer zijn, kies dan eens voor deze ontbijt-ijsjes met granola! Perfect voor met zomerse temperaturen!

Appeltaart-havermout ontbijt

1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren (Nog geen waarderingen)
Laden...
Serves: 1 persoon
Total Time: 10 min.

Ingredients

  • 150 ml halfvolle melk
  • 45 g grove havermout
  • 1 kleine appel
  • 1 el rozijnen
  • 1 tl kaneel

Instructions

1

Snijd het klokhuis uit de appel en snijd vervolgens de appel in kleine stukjes.

2

Doe alle ingrediënten in een steelpan en verwarm dit op laag tot middel-hoog vuur. Roer regelmatig.

3

De appeltaart-havermout is klaar zodra de melk volledig is opgenomen door de havermout.

4

Serveer direct & geniet!


Heb jij dit recept gemaakt? Laat het mij weten via Instagram of Facebook met de hashtag #vickyvandijk of tag mij @vickyvandijk. Dat vind ik echt super leuk om te zien!




No Comments

Leave a Reply