Feta dip met gegrilde cranberry’s

Feta dip met gegrilde cranberry's
Ingredients
- Voor de feta dip:
- 200 g feta
- 180 g roomkaas
- 1 teentje knoflook
- scheutje olijfolie
- 1 el citroensap
- Voor de gegrilde cranberry's:
- 125 g verse cranberry's
- ½ takje verse rozemarijn
- 1 el honing
- 1 el olijfolie
- Extra:
- 50 g parmaham
- toastjes om op te serveren, bijv. de Haust Italiaanse Kruiden
Instructions
Doe de cranberry's op een met bakpapier beklede bakplaat.
Rits de rozemarijn blaadjes van het takje en snijd deze fijn.
Verdeel de rozemarijn, honing & olijfolie over de cranberry's en mix met je handen even goed door elkaar.
Doe de cranberry's 15 min. op grill stand in de oven. Laat ze daarna afkoelen tot lauw-warm of koud.
Mix voor de feta dip de feta, roomkaas, geperst teentje knoflook, scheutje olijfolie & citroensap bij elkaar in de foodprocessor en mix het geheel goed door elkaar tot één geheel.
Serveer de feta dip in een mooi schaaltje met de cranberry's bovenop en de parmaham & toastjes ernaast.
Heb jij dit recept gemaakt? Laat het mij weten via Instagram of Facebook met de hashtag #vickyvandijk of tag mij @vickyvandijk. Dat vind ik echt super leuk om te zien!
No Comments