Feta dip met gegrilde cranberry’s & parmaham




Feta dip met gegrilde cranberry’s

Feta dip met gegrilde cranberry's

1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren (Nog geen waarderingen)
Laden...
Borrelhapjes
Serves: 1 portie
Cooking Time: 30 min.

Ingredients

  • Voor de feta dip:
  • 200 g feta
  • 180 g roomkaas
  • 1 teentje knoflook
  • scheutje olijfolie
  • 1 el citroensap
  • Voor de gegrilde cranberry's:
  • 125 g verse cranberry's
  • ½ takje verse rozemarijn
  • 1 el honing
  • 1 el olijfolie
  • Extra:
  • 50 g parmaham
  • toastjes om op te serveren, bijv. de Haust Italiaanse Kruiden

Instructions

1

Doe de cranberry's op een met bakpapier beklede bakplaat.

2

Rits de rozemarijn blaadjes van het takje en snijd deze fijn.

3

Verdeel de rozemarijn, honing & olijfolie over de cranberry's en mix met je handen even goed door elkaar.

4

Doe de cranberry's 15 min. op grill stand in de oven. Laat ze daarna afkoelen tot lauw-warm of koud.

5

Mix voor de feta dip de feta, roomkaas, geperst teentje knoflook, scheutje olijfolie & citroensap bij elkaar in de foodprocessor en mix het geheel goed door elkaar tot één geheel.

6

Serveer de feta dip in een mooi schaaltje met de cranberry's bovenop en de parmaham & toastjes ernaast.


Heb jij dit recept gemaakt? Laat het mij weten via Instagram of Facebook met de hashtag #vickyvandijk of tag mij @vickyvandijk. Dat vind ik echt super leuk om te zien!




No Comments

Leave a Reply