Fit met Fitchannel.com review!
Fit met Fitchannel.com

Tijd voor wat anders! Laatst mocht ik van Fitchannel hun programma uit proberen. En daar was ik super blij mee! Want ik moest na mijn o-zo fantastische sportieve 2020 echt duidelijk wat aan sport gaan doen.. Vroeger deed ik altijd veel aan groepslessen mee. Dus daarom zag ik dit thuissporten met groepslessen zeker wel zitten!

Verschillende programma’s

Bij Fitchannel heb je verschillende programma’s waar je o.a. kunt kiezen uit: boksen – spieren – fit & slank met yoga – perfect body & afvallen. Met mijn afvaldoel voor ogen ben ik de volgende dag gelijk begonnen aan het programma Afvallen. Wat super fijn werkt! Je hebt verschillende oefeningen die je herhaalt en je krijgt korte pauzes tussendoor. Wat voor mij helemaal een pluspunt is, is dat je niet te veel moet springen. Niks voor mij. Je sluit je les altijd wel af met conditie, maar dit zijn 6x 30 seconden. Dus dat is zeker wel vol te houden.

De volgende dagen ben ik ook gelijk begonnen aan boksen – spieren & yoga. Ik dacht ik ga me eindelijk eens tot yoga zetten. Maar ik moet zeggen dat ik deze na 5 lessen toch stop heb gezet. Het duurt mij allemaal veel te lang en te langzaam. Geef mij maar een les waar je veel kracht moet zetten en door moet zetten, ofwel: boksen & spieren.

Krachttraining

Boksen & spieren zijn echt mijn favo programma’s momenteel! Ik hou erg van krachttraining, maar daarna heb ik nog energie over en ga ik gelijk door met het boksprogramma! Vroeger heb ik dit al eerder gedaan en het is echt een heerlijke sport. Thuis kun je dit ook perfect uitvoeren. Daarnaast vind ik het heerlijk om met Remy (die geeft dit programma) te trainen. Hij motiveert je waardoor de les super makkelijk vol is te houden.

Gezonde recepten

Naast de verschillende lessen geven ze ook super veel recepten om gezond de dag door te komen. Ontbijt, lunch & diner! Dus denk aan banana pancakes – groente omeletten, maar ook thaise curry – tjap tjok of pasta met zalm! Je krijgt het recept en zelfs en filmpje hoe je het moet maken erbij!

Hoe heb ik Fitchannel ervaren?

Nou die 2 weken sporten vlogen voorbij. Misschien zegt het genoeg als ik in 14 dagen tijd 21 workouts heb voltooid. Ik vind het thuissporten echt heerlijk. Je kunt het op je eigen moment doen, je hoeft er niet voor weg. Dus je kunt gelijk aan de slag wanneer jij wilt en daarbij kun je zelf jouw programma’s uitzoeken. Ik heb al gelijk zoveel meer energie en weet dat ik het nu door moet zetten zodat ik straks het gewenste resultaat krijg. Dus wie weet.. Ik heb het programma voor 6 maanden en zie je me straks heel wat kilootjes lichter de zomer van 2021 in gaan!

Wil jij dit nou ook thuis uitproberen? Ik mag jullie 20% korting geven met de code Vicky20 die geldt tot zondag 29 nov. 11:30! Verzilveren kan via deze link!

Ga jij nu ook veel sporten en wil je nog wat extra gezonde inspiratie?

Probeer dan eens deze overnight oats met appel, rozijnen & kaneel of juist deze heerlijke wrap met ei, cottage cheese & avocado als lunch!
No Comments

Leave a Reply