Wraps met kip paté, paprika & mozzarella

Wraps met kip paté, paprika & mozzarella
Wraps met kip paté, paprika & mozzarella

Wraps zijn het perfecte hapje om net even wat uit te pakken tijdens de borrel of een verjaardag! Je kunt er zo heerlijk mee variëren. Deze variant heb ik gemaakt met de kip paté van Argeta. Super leuke twist en heel erg makkelijk!

De wraps zijn rijkelijk belegd met de kip pikant paté van Argeta wat hem net die lekkere pit geeft. Verder zijn ze lekker gevuld met paprika, mozzarella, pijnboompitten & veldsla. Rol ze op, leg ze eventueel met wat folie nog in de koelkast om te bewaren en snijd ze vlak voor gebruik! Steek er wat kleine satéprikkers in en geniet!

Wist je dat je deze wrap ook gewoon voor de lunch kunt maken? Zo heb je net wat anders tijdens de lunch en je kunt ze al van te voren klaar maken als je wilt! #ideaal Zeker weten dat jouw collega’s straks jaloers zullen zijn op jouw wrap met kip paté!

Wraps met kip paté, paprika & mozzarella
Wraps met kip paté, paprika & mozzarella
Wraps met kip paté, paprika & mozzarella

Wil je nog meer lekkere borrelhapjes?

Maak dan eens deze wraps met carpaccio en pesto-mayonaise. Of kies juist voor deze wraps met pesto, zongedroogde tomaat, kipfilet & rucola! Super lekker en deze doen het altijd goed op een feestje! En wil je graag voor wat warms gaan? Probeer dan eens deze bladerdeeghapjes gevuld met paté & chorizo!

Wraps met kip paté, paprika & mozzarella

1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren (Nog geen waarderingen)
Laden...
Serves: 12-15 stuks
Cooking Time: 30 min.

Ingredients

  • 3 wraps
  • 1 blikje Argeta Kip Pikant (95g)
  • ½ rode paprika
  • ½ mozzarella
  • 1½ el geroosterde pijnboompitten
  • 2 handjes veldsla
  • 12-15 saté prikkers

Instructions

1

Verwarm de wraps zoals op de verpakking staat aangegeven.

2

Snijd de paprika & mozzarella in kleine blokjes.

3

Verdeel de Argeta over de wraps. Verdeel hier bovenop de paprika & mozzarella.

4

Strooi de pijnboompitten er overheen en verdeel als laatste de veldsla over de wraps.

5

Rol de wraps stevig op en snijd deze in stukjes. Steek er saté prikkers in en serveer op een leuk bord! Wil je ze nou later serveren? Rol dan de wraps ongesneden op in vershoudfolie en leg ze tot gebruik in de koelkast. Snijd ze pas vlak voor het serveren in stukjes.


Heb jij dit recept gemaakt? Laat het mij weten via Instagram of Facebook met de hashtag #vickyvandijk of tag mij @vickyvandijk. Dat vind ik echt super leuk om te zien!
No Comments

Leave a Reply