Caprese salade met perzik en rauwe ham

Tijd om te barbecuen!

Perzik is één van mijn favoriete fruitsoort in de zomer, zo heerlijk zoet. Ik heb nu een combinatie uitgeprobeerd die echt verrassend lekker is! Doordat je er mozzarella aan toevoegt blijft het heerlijk fris en dat in combinatie met de zoete perzik is echt lekker! Serveer met wat balsamicoazijn en peper en zout en je bent klaar! Super makkelijk toch? De ideale caprese! Ik eet de caprese salade het liefst als tussendoortje of juist bij de barbecue. Maar bij een feestje kan natuurlijk ook!

Caprese salade met perzik en rauwe ham

Print Recipe
Serves: 2-4 Cooking Time: 15 minutes

Ingredients

  • 3 perziken
  • 2 bollen mozzarella
  • 5 plakjes coburgerham
  • hand vol basilicumblaadjes
  • balsamicoazijn
  • peper en zout

Instructions

1

Ontdoe de perziken van de pit en snijd deze in plakjes. Snijd vervolgens ook de mozzarella in plakjes.

2

Leg de perziken, mozzarella, ham (scheur deze door midden) en de basilicumblaadjes om en om op een bord. Besprenkel met wat balsamicoazijn, peper en zout en serveer direct!


Heb jij dit recept gemaakt? Laat het mij weten via Instagram of Facebook met de hashtag #vickyvandijk of tag mij @vickyvandijk. Dat vind ik echt super leuk om te zien!
 

No Comments

Leave a Reply